Positief Onderwijs op jouw school!

Positief Onderwijs op jouw school!

Kinderen zijn de toekomst. Daarom is het van belang dat wij het onderwijs en de zorg bieden die zij nodig hebben en die aansluit bij de toekomst waar zij voor staan. Hoe kunnen wij kinderen het beste helpen bij de groei en ontwikkeling? En in de volgorde die bij hun eigen ontwikkeling past? Hier gaan we samen tijdens de driedaagse opleiding een routekaart voor maken!

Positief Onderwijs maakt onderwijs passend en veel leuker! Door je mindset en lessen anders te organiseren, creëer je ruimte voor positief onderwijs. We starten door in te zoomen op jou. Wie ben jij als leerkracht? Wat zou jij willen ontwikkelen en wat zou jij los kunnen laten om met meer plezier les te kunnen geven vanuit Positief Onderwijs? Persoonlijke kracht begint met ontwikkelen!

Na het volgen van de opleiding heb je:

  • Kennis over het uitgangspunt van PON: De 8 van Positief Onderwijs.
  • Je eigen school en visie onder de loep genomen: Wat doe je meer en wat minder op Positief Onderwijs thema’s? Van focus op didactische interventies naar focus op karaktervorming en anders kijken, denken en doen.
  • Een routekaart gemaakt voor jouw school met het eindpunt: Een Positief Onderwijs school! Met praktische uitwerkingen, doelen en een plan van aanpak.

 Hoe ziet de opleiding eruit?

  • 3 dagen (doorlooptijd in overleg)
  • Na dag 3 vindt (optioneel begeleid) een intervisiemoment plaats

Voor wie?

Schoolteams

Locatie:

In overleg

Investering:

De totale prijs voor het startpakket bedraagt: € 5850,- (deze prijs is exclusief de werkboeken à €12,- per deelnemer. Dit programma is vrijgesteld van BTW).

Positief Onderwijs Nederland is een initiatief van de Algemeen Vereniging Schoolleiders en Intraverte.

© Intraverte Boost 2021

Contact

Wil je graag meer informatie over de trainingen van Intraverte Boost of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0578-215 040 of mail je vraag naar info@intraverteboost.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Ik denk graag met je mee!

Marlies IJzerman
Contactpersoon Scholen

‘Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school.’

T: 0578-215 040