Werken als zzp’er

Ben jij als zzp’er werkzaam en zoek jij een leuke opdracht in het primair onderwijs?

Doorlopend zoeken wij in het hele land onderwijsprofessionals die ons op scholen gaan helpen met het geven van Intraverte Boost-trainingen voor kinderen, leerkrachten en schoolteams.

Onze missie

Waarom wij elke dag naar ons werk gaan is heel simpel: wij willen kinderen helpen groeien in hun ontwikkeling. Dat doen wij op een manier die het best past bij de eigen ontwikkeling van een kind; via spel en beweging.

Onze aanpak

Welbevinden is de basis om te leren en floreren. Vanuit de positieve psychologie zijn er onderzoeken gedaan naar de factoren van welbevinden. Voor kinderen zijn dat de thema’s: lichaam, gedachten en gevoel, nu en later, lekker in je vel, meedoen, zelfstandigheid en schoolwerk. De specifieke aanpak van Intraverte komt naar voren in de opzet van onze trainingen en we werken aan wezenlijke veranderingen en blijvende effectiviteit.

Waarom is dit wat voor jou?

  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om op basisscholen met de Boost-thema’s aan de slag te gaan.
  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding op het gebied van kind en ontwikkeling afgerond.
  • Je werkt op ZZP-basis.

Wat bieden wij jou?

  • Een passende vergoeding.
  • Een interne Boost-opleiding.
  • Tools en materiaal ontwikkeld voor Boost.
  • Inspiratiedagen met collega’s op het prachtige landgoed Tongeren midden in de natuur.
  • Veel vrijheid.
  • Een prettige, open werksfeer en fijne collega’s!

Sophie werkt als ZZP-er voor Intraverte Boost.

Benieuwd hoe zij dit ervaart en waarom zij bij ons als ZZP-er aan de slag is gegaan?

“Naast mijn werk als kindercoach werk ik als zelfstandige bij Intraverte Boost. Het is erg prettig om als zelfstandige aan de slag te gaan omdat ik echt mijn eigen tijd kan indelen. Omdat ik als startende ondernemer wat uren over heb, is het werken bij Intraverte Boost de perfecte aanvulling. Ik geef de Ontspannend leren training op verschillende scholen. In overleg met de scholen plan ik de uren in. Je krijgt van Intraverte Boost ook echt de vrijheid om dit zelf te regelen en rechtstreeks contact te hebben met de scholen. Dit werkt erg prettig!” Lees meer

Kennismaken en solliciteren

Solliciteer door het aanmeldingsformulier in te vullen en je diploma’s en pasfoto te uploaden. Direct na het solliciteren ontvang je via de e-mail een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging met uitleg over de vervolgprocedure. Geen e-mail ontvangen? Misschien is de e-mail in de spam of ongewenste e-mail terechtgekomen. Zo niet, neem dan contact op met vacatures@intraverteboost.nl.

Geboortedatum*

Ben jij op dit moment al ZZP-er/ sta je al ingeschreven bij de KVK?*

JaNee

Per wanneer ben je beschikbaar?*

Upload je pasfoto (png/jpg)

Velden met een * zijn verplicht!